Informatie aanvragen

Innovatieve Automatiseringssystemen

Een Technisch Beheer Concept vraagt om een goed automatiseringssysteem. Een systeem dat de juiste bedrijven selecteert bij onderhoudsvragen en beheerders en eigenaren inzicht biedt in de situatie van hun gebouwen. Interactive Studios ontwierp een systeem speciaal voor de Roosevelt Groep. Het biedt de mogelijkheid om storingen te melden en dankzij het duidelijke inzicht in de stand van zaken zorgt het eveneens voor een goede houvast bij het plannen van preventief onderhoud.


Toegang op meerdere niveaus

Een praktijkvoorbeeld: Een supermarktketen heeft de Roosevelt Groep ingeschakeld voor het onderhoud. De keten heeft 200 vestigingen. Stuk voor stuk zijn ze ingevoerd in het systeem. Iedere locatiemanager kan toegang krijgen tot het systeem en meldingen doen. Op dat moment wordt het juiste bedrijf in dezelfde regio ingeschakeld. Ook de regiomanager heeft toegang tot het systeem en ziet precies wat er in zijn regio speelt. De landelijke manager op zijn beurt heeft een totaaloverzicht van de storings- en onderhoudswerkzaamheden in zijn vestigingen en kan aan de hand van de resultaten zijn conclusies trekken.


Gebruiksvriendelijk

Het grote voordeel is dat je met dit systeem heel goed terug kunt kijken. Op die manier valt ook langdurig onderhoud beter in te schatten. Het systeem is dus enerzijds bedoeld voor klussen van vandaag en morgen, maar ook voor het plannen van preventief onderhoud. Dankzij het uitgebreide overleg en de intensieve voorbereiding vooraf is het systeem van de Roosevelt Groep zeer gebruiksvriendelijk. De verschillende functies zijn verdeeld in hoofdgroepen en vervolgens weer verder onderverdeeld. Het ziet er overzichtelijk uit, is gemakkelijk bedienbaar en werkt snel.


Bekijk de website van het Roosevelt Lite systeem: door hier te klikken

Bekijk de website van Schoolgebouw FM: door hier te klikken.


Op al onze aanbiedingen en alle aan ons verstrekte opdrachten zijn, onder uitsluiting van enige algemene voorwaarden, de door Roosevelt Groep gehanteerde algemene voorwaarden van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te 's-Hertogenbosch en die tevens zijn te raadplegen via onze homepage: algemene voorwaarden roosevelt groep